Economy Cars

Suntem unul dintre cei mai mari brokeri low cost de pe piața închirierilor auto. Monitorizăm zilnic sute de siteuri de închirieri și negociem rate speciale cu furnizorii noștri, bazate pe volume foarte mari de închirieri auto, în căutarea celor mai bune promoții și reduceri pe care să le oferim clienților noștri.

Oferim depozite (răspundere în caz de daună) de până la 10 ori mai mici comparativ cu firmele concurente. Spre deosebire de noi, majoritatea brokerilor, solicită un depozit între 1000-1500 euro, blocabil pe durata închirierii. La noi acest depozit începe de la 0 euro. Produsele noastre de închirieri auto cu sau chiar și fără garanție, sunt unice pe piața de profil și toate mașinile au asigurări CASCO CDW sau SCDW. Depozitul sau garanția reprezintă răspunderea clientului în caz de dauna & accidente. Spre deosebire de ceilalți brokerii care vând produse de asigurare terțe, noi oferim produse achiziționate DIRECT de la furnizorii autoturismelor, cu decontare directă și MULT mai ieftine. Așadar, cu noi puteți alege să evitați să plătiți un depozit de daună la livrarea mașinii.

Acest mecanism elimină deasemenea durerile de cap legate de interacțiunea cu agențiile locale de închirieri auto și cu asiguratorii terți. Deasemenea produsele SCDW elimină total sau parțial necesitatea de a constitui un depozit la livrarea mașinii închiriate.

Nu aveți un card de credit? Nici o problemă! Suntem una dintre puținele agenții care permit închirierea unei mașini cu cardul de debit, și în anumite cazuri prevăzute expres chiar și cu plată cash. Condițiile de închiriere și plata apar detaliate sub fiecare autoturism și atenție variază de la mașină la mașină.

Cu noi eliminați nevoia de a preplati închirierea și beneficiați de anulare gratuită în orice moment. Unele agenții de închirieri, afișează mesajul anulare gratuită, însă în realitate au reguli de retur greu de îndeplinit, și rețin la anulare o parte din suma plătită (între 20-50 euro și până la 3 zile de închiriere. Noi nu vă cerem NICIODATĂ datele de card, în momentul rezervării mașinii, deci puteți să fiți siguri că nu avem ce să taxăm dacă doriți să anulați în orice moment rezervarea.

Fără plăti în avans – nu solicităm plata la rezervare sau folosirea online a unui card de debit sau credit.

Căutați închirieri cu garanție normală sau produse de asigurare complementară sau răspundere 0? Produsele noastre sunt returnabile. Nu sunteți nevoit să pierdeți costul asigurării dacă renunțați la închiriere înainte de livrarea mașinii, lucru unic pe piață de profil. Din moment ce nu plătiți nimic în avans ci doar la ridicarea mașinii, anularea se face mereu fără penalitate, pierdere de sume corespondențe asigurării sau alte taxe.

Deasemenea oferim extrem de frecvent pe site reduceri speciale sau pachete de închiriere cu produse de asigurare CADOU, care pot scădea costul cu până la 30%. În majoritatea cazurilor sistemul nostru sortează ofertele după preț, și oferă filtre suplimentare pentru a face alegerea unei mașini de închiriat foarte ușoară.

Toate mașinile afișate pe acest website includ în mod standard asigurarea CASCO CDW -spre deosebire de unii dintre concurenții noștri. Deși acest produs nu este cel mai ieftin, este un produs de calitate oferit direct de furnizorul local, fără surprize, și extrem de eficient și ușor de înțeles-și poate să vă salveze de la costuri neprevăzute în cazul unui accident. Produsul de declinare a răspunderii CDW, este un tip de limitare de răspundere disponibil la închirierea auto-și este unul dintre cei mai importanți termeni pe care trebuie să îi înțelegeți atunci când închiriați o mașină. Când vine vorba de asigurare credem că "este mai bine să o ai și să nu ai nevoie de ea, decât să ai nevoie și să nu o ai" - Franz Kafka

Produsul SCDW este un supliment de asigurare oferit opțional contra cost care fie îndepărtează în integralitate răspunderea în caz de daună asupra mașinii închiriate, fie o reduce la o valoare minimă.

Oferim garanția prețului pentru ORICE mașină închiriată. Monitorizăm zi de zi piața de închirieri auto. Dacă credeți că ați găsit o ofertă mai bună de la un alt furnizor, spuneți-ne! Ne puteți trimite un mail sau suna. Noi o vom verifica, și vă vom spune de unde provine diferența. Folosim un robot de căutare care monitorizează sute de siteuri de închirieri auto zi de zi, și suntem pregătiți să batem orice ofertă concurentă de pe piață în condiții identice.

Noi nu vă cerem datele cardului atunci când rezervați o mașină. Nu vă cerem să plătiți un avans, sau alte sume. Asta înseamnă că absolut tot ce plătiți, plătiți la livrare, când vedeți mașina. Fără surprize, fără taxe ascunse-știți în orice moment pentru ce plătiți. În plus răspunderea la daună față de mașină închiriată este mereu mai mică decât la concurenții noștri direcți.

În general vârsta minimă depinde de ce mașină doriți să închiriați. Lucrăm cu circa 40 de furnizori și fiecare are o politică proprie bazată pe rata de daună sau factori de risc. Majoritatea furnizorilor solicită o vârstă de peste 21 de ani. Cerințele variază și de la tară la țară, și apar mereu în termenii afișați lângă mașina de închiriat.

Și nouă ne plac vacanțele internaționale, și deseori furnizorii noștri acceptă închirierea de mașini în afara țării. Majoritatea furnizorilor taxează adițional acest serviciu, incluzând o asigurare internațională pentru toate țările de tranzit. Există mici diferențe de procedură, însă în principiu închirierea internațională se realizează extrem de facil.

Puteți închiria fără probleme ORICE mașină de închiriat afișată pe acest site, și dacă nu dețineți un card de credit. Singura condiție este ca măcar să aveți un card de debit cu nume pe el. În plus, avem și mașini care se pot închiria FĂRĂ CARD. Suntem singurul broker de închirieri auto care oferă acest serviciu pe piață, și mașinile care sunt acceptate cu plata cash sunt marcate în termenii de închiriere afișați lângă ele.

Nu. Un card de credit sau debit NU este cerut pentru a plăti sau reține rezervarea în momentul plasării ei. În plus nu colectăm online date de plată în nici un moment.

Oferim anulare completă a rezervării în orice moment fără penalități și datele dvs. de card nu vor fi folosite niciodată cerute online.

Nu solicităm folosirea unui card în momentul plasării rezervării din 2 motive. În primul rând, dorim să oferim o experiență sigură 100%. Am decis să nu solicităm sau stocăm date de card. Aceasta înseamnă că în nici un moment nu vă vom cere date de plată în cursul procesului de rezervare.

La ridicarea mașinii de închiriat veți avea nevoie de permisul de conducere, un act de identitate sau pașaport, și, dacă este cazul, de un card care poate fi inclusiv de debit, nominal (cu numele scris pe el). Sfatul nostru este să printati voucherul de închiriere pentru a vă asigura că totul decurge foarte facil.

O dată ajunși la ghișeul de închirieri auto vă sfătuim să verificați dacă suma de pe voucher corespunde cu suma totală cerută de operator, înainte de plată efectivă. Dacă observați orice diferențe, ne puteți contacta imediat.

Întotdeauna. Noi comparăm sute de oferte de închirieri auto. La livrarea autoturismului de închiriat, furnizorul vă va încasa chiria aferentă închirierii, și furniza copia contractului. Contractul se încheie direct cu furnizorul mașinii. Pe siteul nostru veți găsi multipli furnizori și puteți compară prețurile în timp real. Noi nu cumpărăm sau vindem servicii de închirieri auto pentru că nu deținem o flotă proprie de autoturisme.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii de închiriere, și să aveți la livrare documentele solicitate. Puteți oricând refuza fără penalități să închiriați mașină și vă stăm la dispoziție cu orice lămuriri de care aveți nevoie.

Puteți administra o rezervare direct pe siteul nostru-în zona "Administrare Rezervare" din colțul stânga sus. Detaliile afișate nu includ date personale pentru siguranță dvs. Numele, adresa de mail, sau numărul de telefon nu apar în interfața web.

Singurele detalii care apar sunt cele generale precum perioada de închiriere, orașul de livrare și orele. Informațiile sensibile de orice fel nu sunt afișate în contul de client online.

We offer update prices daily. We relentlessly negotiate bulk car rental rates with our suppliers, to provide the best rental price and conditions to the users of our rental portal. We try to obtain competitive rates for SCDW waivers, CDW waivers, and the lowest possible cost for rental cars & accessories.

Sometimes we advertise special deals. These might be limited in number and scope, available only for certain cities, dates, car classes and providers. These are advertised as such on our website.

All our rates are subject to real-time changes, so make sure you book a car once you find a deal which suits you, since later might mean that the price could change. If the price drops, since we offer FREE unconditional cancelation, you can always cancel and rebook another car from the same or a different provider.

We do not accept double bookings (to prevent car thefts), and we accept only maximum 2 booking cancelations per month per customer. After this, our system will still allow you to cancel and existing booking, but it will not allow you to place a new one within the timeframe.

All car rental brokers and suppliers alike, never guarantee the specific make or model you will receive at the rental counter. Why? Because it will be simply impossible.

Rental cars are nonstop of the road. Cars can be involved in accidents, subjected to damages, last minute rental extensions, technical problems, or even theft. This means that a car rental supplier, regardless of it’s good intentions, cannot 100% guarantee a certain vehicle.

However, note that you are entitled to receive a vehicle in the same category holding the same number of passengers and with roughly the same luggage capacity. On our website you can find a full description of each car type (ACRISS classification code), including the number of passengers and pieces of luggage each can accommodate.

Sometimes for a restricted number of cars, we reserve our right of offering a “Guaranteed Model” option. These cars will be clearely advertised as such and the "Guaranteed Model" option will be clearly shown on both the website and car rental voucher.

BOOK NOW


rent a car